De Webinar van Erik Scherder

Beste mensen,

Vanavond is het zo ver, de Webinar met Erik Scherder. Vooraf wil wethouder Eugene van Mierlo van de gemeente Almelo alle mantelzorgers en vrijwilligers van harte welkom heten! Klik (tot 18.40 uur vanavond)  de volgende link aan: https://youtu.be/_q3rtYIlSSg

Hierbij de livestream link voor de Webinar van Erik Scherder voor vandaag woensdag, 3 juni, om 19.00 uur

https://youtu.be/TwJhZ7vANq8 .

De link staat open om 18.45 uur. De Webinar duurt 1 uur en tijdens de Webinar kunnen vrijwilligers en mantelzorgers uit ons werkgebied in de live-chat vragen stellen e.d. Mochten er tijdens de Webinar technische problemen zijn, dan zal Jan Anema (directeur) contact opnemen met Sylvia, de echtgenote van Erik. Zij en Jan zijn gedurende de Webinar stand-by. Mocht je merken dat het geluid wegvalt of het pijltje niet te zien is, dan mogen jullie Jan bellen, 06-51298425. Mensen die de Webinar terug willen zien, dat kan tot en met zondag 7 juni.

 

Heel veel plezier!

 

 

 

 

De Webinar van Erik Scherder: ‘Hoe blijf je als mantelzorger en vrijwilliger zo lang mogelijk fit in coronatijd’

Vrijwilligerswerk doen is op veel manieren actief zijn en maakt je dus gezonder! Maar wat nu als deze vorm van vrijetijdsbesteding ineens niet meer kan.

Mantelzorgers hebben nauwelijks vrijetijd en ervaren ook nog eens extra druk in deze coronatijd doordat de zorg nu extra op hun schouders komt, omdat andere ondersteuning wegvalt, zoals dagopvang, thuishulp, dagbestedingen en individuele begeleiding.

De webinar vindt plaats op woensdag 3 juni om 19.00 uur. Om 18.45 uur wordt het YouTube kanaal open gezet wordt. Tijdens de Webinar is interactie met Erik Scherder mogelijk via een live chat.

Woordje vooraf van onze wethouder Eugene van Mierlo (aparte link en ondervoorbehoud!)

Belangstellenden kunnen de via de mail ontvangen livestreamlink aanklikken of naar de website van de Klup Twente of Mantelzorg Almelo gaan en daar de livestreamlink aanklikken.