Sporten op woensdagavond met Jinte

Woensdagavond om 19.30 uur een nieuwe thuisactiviteit: Family-workout om weer in beweging te komen!

De Klup Twente en Mantelzorg Almelo bieden al hun mantelzorgers, vrijwilligers en deelnemers in de vakantiemaanden juli en augustus een nieuwe activiteit: een family-workout op afstand.

Iedere woensdagavond in juli verschijnt om 19.30 uur een nieuwe aflevering op de Facebook en YouTube kanalen van De Klup Twente.
De family workout wordt gegeven door Jinte Anema die tijdens haar studie in Zuid-Korea bootcamplessen gaf. Ze gaat een afwisselend beweegprogramma maken, dat voor iedereen geschikt is. Voor jong en oud, voor mensen met en zonder een beperking. Ook kunnen mensen zittend op een stoel meedoen aan de oefeningen.
Deze kunt u vinden op Facebook of Youtube. Klik op de woorden om naar de website te gaan en live mee te doen met Jinte.

De family workout bestaat uit een warming up van 10 minuutjes, een workout van 20 minuutjes en een cooling down van 5 minuten. Mensen kunnen thuis meedoen in de woonkamer of bijvoorbeeld in de eigen tuin.

De workouts worden op de woensdagavond om 19.30 online gezet, maar kunnen daarna op ieder moment bekeken worden. Op facebook kunnen liefhebbers live meedoen met Jinte.

Woensdagavond 1 juli is de pilot aflevering van de Klup family workout. Daarna volgen nieuwe op iedere woensdagavond. De serie wordt op de woensdagavonden in augustus herhaald.