Gespreksgroep dementie voor naasten mantelzorgers

“In de gespreksgroep vond ik mensen die mij écht begrepen”

Dementie, of zelfs al vergeetachtigheid, kan veel impact hebben op de thuissituatie. Zorg verlenen aan je naaste met dementie geeft vaak voldoening, maar kan ook erg belastend zijn. “Je moet op tijd aan jezelf denken”, zeggen ze dan. Maar hoe doe je dat? Het helpt om ervaring te delen met anderen, die in een soortgelijke situatie zitten. Dan is de gespreksgroep dementie misschien wat voor u!
In een reeks van vijf bijeenkomsten deelt u ervaringen onder leiding van een ervaren gespreksleider. Het kan u inzichten en praktische tips opleveren. En soms lucht het ook gewoon eens op!

Opgave graag vóór 5 oktober 2020 via info@mantelzorgalmelo.nl of 0546-536830.

Wilt u graag deelnemen, maar bent u verhinderd op deze data, neem dan contact met ons op. Bij voldoende deelnemers gaan we namelijk een tweede groep starten. Misschien komen die data u beter uit! We horen het ook graag als u geen opvang heeft voor degene voor wie u zorgt. Dan kunnen we mogelijk een vrijwilliger inzetten.

Gespreksgroep vindt plaats op dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur, data volgen nog, mogelijk vanaf 20 oktober bij voldoende deelnemers.