Lunch voor onze vrijwilligers

Mantelzorg Almelo is heel blij met alle inzet van deze vrijwilligers. Zo hebben we een team van vrijwillige chauffeurs die hulpverleners naar bijvoorbeeld een afspraak huisarts, ziekenhuis en familie brengen. Al deze ritten worden fantastisch in kaart gebracht door ons team van administratieve vrijwilligers. En tot slot hebben we ook nog een team van bezoekvrijwilligers die de mantelzorgers even ontlasten.

Deze inzet en aandacht is van onschatbare waarde en daarom hebben we onder het genot van een overheerlijke lunch bij Bolletje al onze vrijwilligers BEDANKT!

Een aantal vrijwilligers hebben we “extra” in het zonnetje gezet in verband met het afscheid nemen.

Zo heeft echtpaar Goof en Lia Mesman afscheid genomen. Samen hebben ze bijna 90 jaar zich ingezet als vrijwilliger. Eerst bij de hulpdienst en later bij SIZA en nu al weer vele jaren bij Mantelzorg Almelo. Een topprestatie! Ook hebben we afscheid genomen van Wim Wanschers en André Zandbeld. Beide heren hebben aangegeven een stapje terug willen te doen. Ook zij hebben zich vele jaren ingezet als vrijwilliger. Onze dank daarvoor. En tot slot hebben we afscheid genomen van André Jansen. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan en wordt de eigenaar van Brownies & Downies in Almelo.  De opening zal eind december 2022 plaatsvinden. We bedanken hem voor de vele jaren inzet als vrijwillige chauffeur en wensen hem heel veel succes en gaan zeker een keer bij hem lunchen.

Het was een gezellige middag. Wij hebben genoten!