Webinar Overeind blijven in tijd van corona

Op donderdagochtend 25 maart organiseert Mantelzorg Almelo het Webinar Overeind blijven in tijd van corona. Deze Webinar is al vaker aan mantelzorgers aangeboden en enthousiast ontvangen. Enkele reacties: ‘Wat mooi dat ik weer even met mijn voeten op de grond wordt gezet’; ‘Wat een goede tips, had ik nog nooit aan gedacht!’; ‘Even weer tijd voor mezelf’; ‘Ik moet niet kijken naar wat niet kan maar wat wel kan’.

Gastspreker is trainer/coach Simone Busscher. Thema’s zijn o.a.: Wat gebeurt er in hoofd en lijf als vrijheden worden ingeperkt en je het gevoel hebt dat niets meer kan? Wat doet dit met jou en hoe werkt dat binnen je gezin? Ook staan we stil bij ontspanningsmogelijkheden thuis en buiten. De communicatie tijdens het Webinar verloopt alleen via de chat. Je bent niet in beeld. Je kunt elkaar tips geven via de chat. Vragen stellen kan ook. Een deel van de vragen kunnen we tijdens het Webinar doorspelen naar Simone. Nadat je je aangemeld hebt ontvang je van ons een mail met de link waarmee je inlogt op het Webinar. Je hoeft niets te downloaden, alleen de link aan te klikken die je van ons krijgt.

Hoe houd je je staande in coronatijd? Donderdag 25 maart van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname aan het Webinar is gratis.
Aanmelden kan gemakkelijk door een email of telefoontje naar: Mantelzorg Almelo info@mantelzorgalmelo.nl of 0546 – 536830.