Cursus ‘Zorgen voor jeZelf’

Heb jij zorgen voor of om een naaste en heb je daarnaast een baan of vrijwilligerswerk en misschien nog meer activiteiten? Ervaar je soms druk of onrust? Dan is de cursus ‘Zorgen voor jeZelf’ misschien iets voor jou. Deze cursus vraagt vier avonden van je tijd en brengt meer rust in je dagelijks handelen.
Tijdens de cursus worden theoretische uitleg en praktische aanwijzingen met elkaar afgewisseld. Het laat je stilstaan bij je doen en laten en geeft tips voor meer rust. Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar. Oud deelnemers hebben de cursus als waardevol ervaren.

De bijeenkomsten worden gehouden op maandagavond 13 en 27 september en 11 en 25 oktober, van 19.00 tot 21.30 uur in de Schelf. Er kunnen maximaal 8 deelnemers uit de gemeente Almelo meedoen. Cursusleider Ineke Tieltjes heeft voorafgaand aan de cursus een telefonisch kennismakingsgesprek met elke deelnemer. Tussendoor is zij bereikbaar voor vragen.

Voor informatie of aanmelding (uiterlijk 6 september) kunt u contact opnemen met Mantelzorg Almelo, Mirjam van Baalen, m.vanbaalen@mantelzorgalmelo.nl of tel. 06-10023568 (ma, di, do)