Webinar ‘Kostbare zelfmomenten: dichterbij dan je denkt!’

Mantelzorg Almelo organiseert op dinsdag 22 juni het Webinar ‘Kostbare zelfmomenten: dichterbij dan je denkt!’. Gastspreker is trainer/coach Simone Busscher. Zij bespreekt allerlei mogelijkheden om tijd en aandacht aan jezelf te geven.

Het Webinar is gratis voor iedereen die onbetaald zorg verleent aan familieleden, partners, vrienden of bekenden. Mantelzorgers zijn vaak (te) zwaarbelast. Daarom bespreekt Simone Busscher in dit Webinar onder meer wat bij stress in je hoofd en lijf gebeurt. Ook geeft ze praktische adviezen over ontspanningsmogelijkheden binnen en buitenshuis. Het Webinar is online, maar deelnemers kunnen via een chat vragen stellen aan de spreker, maar ook aan andere deelnemers, die het Webinar thuis volgen. Zoveel mogelijk van die vragen worden in de loop van het Webinar behandeld. Simone Busscher is zelf mantelzorger geweest.

Ze heeft inmiddels veel ervaring met het geven van het Webinar Overeind blijven in tijd van corona, en kreeg daarop al heel enthousiaste reacties. Deelnemers gaven te kennen dat ze tips kregen waar ze zelf nooit aan hadden gedacht, dat het resulteerde in meer tijd voor zichzelf en dat het hen geleerd heeft niet alleen te kijken naar wat niet kan, maar wat wel kan. Alle mantelzorgers in Almelo – ook mensen die niet staan ingeschreven bij Mantelzorg Almelo – kunnen meedoen aan het Webinar, dat dinsdag 22 juni duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Na aanmelding krijgt u een mail met een linkje waarmee u wordt verbonden met het Webinar.

Aanmelden is simpel: een mailtje of telefoontje naar Mantelzorg Almelo 0546 53 68 30 of info@mantelzorgalmelo.nl Voor vragen kunt u op maandag, dinsdag en donderdag ook terecht bij Mirjam van Baalen van Mantelzorg Almelo 06 – 10 02 35 68.