Mirjam van Baalen volgt Anne op

Met ingang van maandag 19 oktober maakt Mirjam van Baalen het team van Mantelzorg Almelo weer compleet. Mirjam volgt Anne van der Raadt op, die in Enschede een eigen Brownies & downieS vestiging gaat openen.

Het takenpakket van Mirjam bestaat onder meer uit ondersteuning bieden aan mantelzorgers die zorgen voor mensen met dementie of Niet Aangeboren Hersenletsel en de vrijwilligers van het Mantelzorgcafé. Daarnaast zal ze cursussen en groepsbijeenkomsten organiseren en helpen bij het koppelen van vrijwilligers aan mantelzorgers – zodat de laatste even de handen vrij hebben om de deur uit te gaan. Mirjam gaat ook het Begeleid Vervoer regelen bij afwezigheid van Jacqueline ter Beek.

Zeker nu de coronamaatregelen gelden, is een luisterend oor heel belangrijk, vindt Mirjam. Mantelzorgers en vrijwilligers kunnen daarom gelijk bij haar terecht om hun verhaal te doen en voor vragen. Mocht Mirjam in gesprek zijn, dan belt ze terug en/of maakt ze een (bel)afspraak.
De werkdagen van Mirjam van Baalen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Ze is te bereiken via de mail op m.vanbaalen@mantelzorgalmelo.nl of telefoonnummer 06 1002.35.68

Mirjam van Baalen is 53 jaar, getrouwd, moeder van een dochter en een zoon en woont in Rijssen. Ze was eerder werkzaam in het ouderenwerk en werkte 17 jaar lang in Almelo bij Avedan. Daar was ze onder meer ouderenconsulent in de Schelfhorst, zette ze de huiskamer van de Schelfhorst op en het Ontmoetingsplein 55-plus. De laatste jaren deed ze ook ervaring op met persoonlijke coaching en het begeleiden van vrijwilligers die mensen helpen.